• VAR?

    På en utav de vackraste platserna i Stockholm ligger Nacka Strand. 2009 så flyttade Skohuset in som idag består utav 55 showroom fördelade på 3 plan. Här exponeras och visas skorna på det absolut bästa sättet i en inspirerande miljö. Gemenskap, närhet och tillgänglighet är tre av ledorden som göra denna plats så unik!

    För att hitta till denna plats ställ in GPSen på Cylindervägen 20, Nacka Strand eller så ta buss 443 från Slussen mot Jarlaberg.

  • NÄR?

    Distriktet är öppet året runt men en av de absoluta höjdpunkterna är Stockholm Fashion Week. Den sker en gång på våren, vecka 6 och en gång på hösten, vecka 33. Under dessa veckor har Stockholms Skohus öppet, Stockholms Showroom (där kläder och accessoarer håller till) samt mässhallen i Bilfabriken så då har ni verkligen möjligheten att kombinera era inköp med några leverantörer inom samma område. Passa på att inspireras utav trender, färger och träffa kollegor i branschen i en kreativ miljö.

  • HUR?

    shoeMe&Friends håller till på våning 2 i showroom 49-50 i Stockholms Skohus. Där visar vi de senaste kollektionerna från våra fyra varumärken, Jana SoftLine, Tamaris COMFORT, MARCO TOZZI och s.Oliver shoes. Vi finns på plats hela modeveckan och hälsar alla välkomna att titta in. Vill du/ni försäkra er om att ni får den hjälp som ni önskar, skulle jag rekommendera er att boka en tid. Det gör ni antingen genom att skicka ett mail (info@shoemeandfriends.com) eller slå en signal (070-332 86 48). Hoppas vi ses!