shoeMe&Friends, din väg till morgondagens skohandel!

Att starta en agentur under en brinnande pandemi har sina utmaningar men också en del fördelar, för när tiderna blir svårare behöver vi stanna till, omvärdera och se saker och ting ur ett nytt perspektiv. Det är lätt att fortsätta att gå i välbekanta fotspår, men tuffa tider kan bli startpunkten för innovation och förnyelse.

Precis det hände för oss.
Nu tar vi stora steg framåt mot nya höjder tillsammans med vårt nya projekt shoeMe&Friends. Som den enda agenturen i Sverige erbjuder vi en UPS-lösning som ska hjälpa till att motivera, effektivisera och digitalisera morgondagens skohandel. Så följ med oss och låt oss tillsammans skapa en smidigare och mer innovativ upplevelse för alla skoentusiater! Känns det intresset? Tveka inte utan ta kontakt med oss redan idag.

SolJan agenturer AB

Tillsammans med shoeMe&Friends kommer vi utveckla vår verksamhet så att vi inom 5 år kommer att vara en självklar samarbetspartner till Sveriges skohandlare. Som den enda agenturen i Sverige kommer vi att erbjuda en UPS- lösning (Unique Product Solution) dvs en 3-i-1 lösning som gynnar både konsumenten, butiksägare och dess personal.

SolJan Agenturer AB

Wortmann gruppen

Wortmann group, en av de största skoproducenterna och distributörerna i Europa har sedan mer än 50 år en stor passion för skor. Under Wortmann paraply återfinns välkända varumärken så som Tamaris, MARCO TOZZI, s.Oliver shoes, Caprice och Jana. SolJan agenturer AB representerar tre utav dessa fem i Sverige. För att läsa mer om detta imponerande företag och dess visioner, passioner och framtidsvisioner följ länken nedan.

Wortmann Group Tyskland

Kontakt, showroom och kontor

När vi inte är ute och reser eller står på mässor så befinner vi oss på vårt huvudkontor som har sitt säte i Bromma Stockholm eller så i vårt showroom i Nacka Strand. Ni när oss oftast på telefon eller så på mail. Kan vi inte svara genast så åtkommer vi snarats.

Men bara för att vi inte kan träffas betyder inte att vi inte kan ses! Ni hittar oss på våra sociala medier - både Instagram, Facebook, LinkedIn och Pinterest.

Kontakt, showroom & kontor