• Kontakt

  Välkommen att höra av er till oss. Vi ser fram emot att svara på dina frågor, lyssna på dina ideér eller hjälpa dig med eventuella behov. Har du något på hjärtat eller bara vill säga hej? Tveka inte att skicka oss ett meddelande. Vi här här för att göra din upplevelse så smidig och givande som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

  För kontakt 
 • Showroom Nacka Strand

  På våning 2 showroom 49 & 50 finner ni oss under alla offentliga tillställningar i Skohuset såsom mässor, inköpdagar och andra evenemang. För att försäkra sig om att få kollektionen presenterad och verkligen se kollektionen rekommenderar vi er att boka en tid. Gör det enklast via mail, telefon eller via vårt digitala showroom

  Boka via digitalt showroom 
 • Kontor

  Är vi inte ute och reser eller befinner oss i Skohuset så finns vi på vårt kontor i Bromma. Här bedriver vi all administrativ verksamhet samt svarar på mail och telefon på daglig basis. Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta emot kundbesök här, men har ni några frågor eller funderingar så är ni välkomna att höra av er så ska vi göra vårt yttersta för att kunna hjälpa till.