SolJan Agenturer AB = shoeMe&Friends

Vår huvudsakliga verksamhet är agenturen. Utan den så ingen verksamhet! Så vi började fundera - vad kan vi erbjuda som ingen annan gör? Hur kan vi hjälpa våra kunder att öka lönsamheten genom bättre utförsäljning på våra skor?

Vi tänkte om och tänkte nytt!

Vi ska erbjuda en UPS lösning, en 3-i-1 lösning! Vi ska motivera, effektivisera och digitalisera delar utav morgondagens skohandel. Hur kanske ni tänker? Jo, genom en Unique Product Solution, en lösning där vi kan hjälpa våra kunder, skobutikerna att öka omsättningshastigheten på våra skor. Det var då och där som iden med shoeMe&Friends föddes. En plattform, en community där människor möts, inspirerar och handlar skor!

B2B

För butiken

Ibland tar vissa skor slut för snabbt, andra kanske inte var aktuella vid inköpstiden. Tack vara vårt lager i Tyskland kan vi komplettera och sälja om vissa modeller i säsong. Här hittar ni de artiklar samt befintliga sorteringar som våra huvudmän valt att lägga på lager. Vi vill på ett enkelt och överskådligt sätt förenkla för våra kunder så att de på ett så smidigt sätt om möjligt kan köpa om/köpa till den ”rätta” skon för att serva sina kunder.

B2B

Produkt och försäljningstips

För ägare och dess personal

Hos shoeMe&Friends kommer butikspersonal och butiksägare kunna få tillgång till:

  • Produktkännedom
  • Försäljningstips
  • Trendspaningar
  • Säljtävlingar
Produktkunskap